U bevindt zich hier:
Aanbod VVZ
 
De stichting Verbond van Zorgverzekerden heeft de afgelopen jaren samen met Fianed Nederland BV, onderdeel van Expereans Financiële Diensten BV, afspraken gemaakt met verschillende zorgverzekeraars in Nederland.
 
Zo kunt u blijven profiteren van scherpe aanbiedingen bij verschillende verzekeraars.
 
Ook voor 2009 kunnen wij u weer een goede collectieve ziektekostenverzekering aanbieden. Wij hebben niet alleen gekozen voor verzekeraars die bereid waren een VVZ collectief te realiseren maar belangrijk is ook dat deze verzekeraars naar ons idee een goed pakket blijven bieden tegen gunstige tarieven.
 
Klik hier om te kijken wat de stichting Verbond van Zorgverzekerden door tussenkomst van Fianed voor u kan betekenen !
 
Bent u nog geen lid, maar wilt u de premies, voorwaarden en dekking bekijken, meld u zich gratis en geheel vrijblijvend aan. U kunt zich hier bij het Verbond van Zorgverzekerden aanmelden.
 
Het VVZ aanbod
Het Verbond is er in geslaagd met drie verzekeraars collectieve contracten af te sluiten. Klik hier om het aanbod te bekijken.

Zorgpremie Stad Holland 6 euro omhoog

Klanten van zorgverzekeraar Stad Holland gaan in 2013 € 0,50 meer per maand betalen voor hun basisverzekering. Ook de premies van de aanvullende verzekeringen stijgen bij de intermediaire verzekeraar uit Schiedam licht. Eerder maakte 'zusterbedrijf' DSW bekend de premie voor de basisverzekering gelijk te houden.
Lees hier verder...

Onderlinge 's-Gravenhage in december provisieloos

Levensverzekeraar Onderlinge 's-Gravenhage voert per 7 december, vooruitlopend op het provisieverbod voor complexe producten, provisieloze tarieven in voor alle levenpolissen die op of na die datum worden gesloten.
Lees hier verder...

'Overstap naar goedkopere verzekering niet altijd mogelijk'

Kiezen voor een goedkopere verzekering om op die manier de hogere assurantiebelasting te omzeilen is voor ouderen vaak geen optie. Dit stelt ouderenbond Anbo in een reactie op een verhoging van de belasting van 9,7% naar 21%. Eerder had de Consumentenbond al geadviseerd om dubbele en nutteloze verzekeringen op te zeggen.
Lees hier verder...


Klik hier voor meer nieuws over verzekeren