U bevindt zich hier:

Welkom bij het Verbond van Zorgverzekerden (VVZ)


Het VVZ is een vereniging welke het doel heeft om een individuen te helpen om ook gebruik te kunnen maken van collectiviteitskortingen bij zorgverzekeraars.  

Na aanmelding of het invoeren van uw e-mail adres kunt u de kortingen en  verzekeraars hier vinden: aanbod zorgverzekeringen

In 2005 is het VVZ opgericht naar aanleiding van de wijziging in de zorgwet. Iedere verzekerde heeft toen een keus moeten maken voor een verzekeraar want de hele markt werd opgeschut door de overheid.

Het VVZ wil zich ontwikkelen als een vertegenwoordiger van een groep zorgverzekerden om zodoende een stem te kunnen vormen ten opzichte van zorgverzekeraars en de overheid.

Het VVZ-bestuur heeft in samenwerking met een Assurantie Tussen Persoon afspraken gemaakt met zorgverzekeraars. Een aantal van u een verzekering heeft afgesloten voor de jaren 2006, 2007, en 2008. De zorgverzekeraars hebben wederom een goede aanbieding gemaakt voor 2009.

Het VVZ aanbod
Het Verbond is er in geslaagd met drie verzekeraars collectieve contracten af te sluiten. Klik hier om het aanbod te bekijken.

Zorgpremie Stad Holland 6 euro omhoog

Klanten van zorgverzekeraar Stad Holland gaan in 2013 € 0,50 meer per maand betalen voor hun basisverzekering. Ook de premies van de aanvullende verzekeringen stijgen bij de intermediaire verzekeraar uit Schiedam licht. Eerder maakte 'zusterbedrijf' DSW bekend de premie voor de basisverzekering gelijk te houden.
Lees hier verder...

Onderlinge 's-Gravenhage in december provisieloos

Levensverzekeraar Onderlinge 's-Gravenhage voert per 7 december, vooruitlopend op het provisieverbod voor complexe producten, provisieloze tarieven in voor alle levenpolissen die op of na die datum worden gesloten.
Lees hier verder...

'Overstap naar goedkopere verzekering niet altijd mogelijk'

Kiezen voor een goedkopere verzekering om op die manier de hogere assurantiebelasting te omzeilen is voor ouderen vaak geen optie. Dit stelt ouderenbond Anbo in een reactie op een verhoging van de belasting van 9,7% naar 21%. Eerder had de Consumentenbond al geadviseerd om dubbele en nutteloze verzekeringen op te zeggen.
Lees hier verder...


Klik hier voor meer nieuws over verzekeren